Mi ezt tippeljük: FC Barcelona-Celta Vigo

Az Inter elleni 1-0-ás fiaskót követően a bajnokságban folytatódik az FC Barcelona menetelése. A katalánok a Celta Vigo gárdáját fogadják a Camp Nou-ban, a hiányzók sora pedig kiegészült egy újabb középhátvéddel, Andreas Christensen-nel, akit a következő 2-3 hétben kell majd nélkülöznie Xavinak. A tréner azonban némileg örülhet is, hiszen felépült Frenkie de Jong. Csapatunk ezúttal […]

Az Inter elleni 1-0-ás fiaskót követően a bajnokságban folytatódik az FC Barcelona menetelése. A katalánok a Celta Vigo gárdáját fogadják a Camp Nou-ban, a hiányzók sora pedig kiegészült egy újabb középhátvéddel, Andreas Christensen-nel, akit a következő 2-3 hétben kell majd nélkülöznie Xavinak. A tréner azonban némileg örülhet is, hiszen felépült Frenkie de Jong. Csapatunk ezúttal is megpróbálta megtippelni, milyen kezdővel állhat fel a csapat ma este, illetve azt is, hogy mi lehet majd a végeredmény.

R. SZ:

Kezdőcsapat: ter Stegen – Sergi Roberto, Piqué, Eric García, Baldé – Gavi, Busquets, Pedri – Ansu Fati, Lewandowski, Dembélé. (4-3-3)

Végeredmény: 3-1 (Lewandowski, Piqué, Raphinha / Aspas)

P. ZS:

Kezdőcsapat: ter Stegen – Sergi Roberto, Piqué, Eric García, Baldé – Gavi, Busquets, Pedri – Ansu Fati, Lewandowski, Dembélé. (4-3-3)

Végeredmény: 4-2 (Lewandowski 2x, Pedri, Piqué / Aspas 2x)

S. G:

Kezdőcsapat: ter Stegen – Sergi Roberto, de Jong, Eric García, Baldé – Gavi, Busquets, Pedri – Dembélé, Lewandowski, Raphinha. (4-3-3)

Végeredmény: 2-1 (Lewandowski, Raphinha / Aspas)

További tartalmak: